Lefkada

Lefkada este una dintre cele mai frumoase insule ale Greciei.
 localizata in Marea Ionica, are 35 km lungime si 15 km latime / populatie 23 000 locuitori
 capitala Insulei este orasul Lefkada
 peisaj variat, natura salbatica, plaje nesfarsite si ape de o culoare unica: cele mai frumoase 7 plaje din zona Mediteranei
 sate traditionale unde se conserva intacte obiceiurile si bucataria autentica greceasca
 singura insula din Grecia care este conectata de continent printr-un pod mobil, usor accesibila cu masina
 o destinatie extraordinara pentru amatorii de excursii – reprezentantul nostru local va poate asista pentru rezervari
 hoteluri si servicii de calitate
 una dintre cele mai mari marine din Europa – o destinatie potrivita pentru o vacanta pe iaht
 se recomanda explorarea insulei Lefkada si a insulelor apropiate cu masina sau cu barca, ce se pot inchiria la preturi accesibile .
Cunoscuta pentru peisaje incredibile si ape azurii, Insula Lefkada are unele dintre cele mai impresionante plaje din Marea Mediterana, fiecare dintre ele avand farmecul si caracterul sau distinctiv.
Coastele de est si de vest ale insulei sunt total contrastante. Coasta de est este calma, adapostita, cu plaje cu pietricele.
Plajele de pe coasta de vest sunt spectaculoase, cu ape clare, inconjurate de stanci. Marea fiind deschisa pe aceasta parte, conditiile se pot schimba rapid, de la valuri calme la unele puternice, din acest motiv sunt preferate de iubitorii de sporturi nautice.
Printre cele mai frumoase plaje ale insulei se numara celebrele Porto Katsiki (1), Egremni (3), Gialos (10), Kalamitsi (11), Kathisma (2), Mylos (12) si Pefkoulia (13).

 

Galerie poze: