Sithonia - Metamorfosi

Bratul Sithonia este al doilea brat al peninsulei Halkidiki. Peisajul salbatic, tulburator ii atrage pe iubitorii de natura si pe cei care cauta sa se refugieze de “binefacerile” civilizatiei.
Coasta este variata – o succesiune de catunuri pescaresti, porturi pitoresti, plaje pustii, de toate marimile, inconjurate de copaci si tufisuri. Sithonia este o simfonie de albastru si verde, in care exista toate nuantele si culorile de vegetatie, mare si cer.
Hotelurile de toate categoriile, terenurile de tenis si sporturile nautice, calarie printre padurile de pini, frumusetea si ospitalitatea tradtionala combinate cu placerile contemporane sunt garantia unei vacante extraordinare.

Satul Metamorfosi, situat pe partea vestica la intrarea pe bratul Sithonia, in Peninsula Halkidiki, este o zona plina de pini parfumati, plaje minunate si mici golfuri cu ape turcoaz care creeaza un decor exotic.
Satul are o populatie de aproximativ 400 de locuitori, si este situat la o distanta de 98 km de Salonic.

Locuitorii din Metamorfosi sunt refugia?i din Orientul Apropiat. Ei sunt foarte ospitalieri, dornici sa îti ofere serviciile turistilor locali si straini.

Natura a daruit zonei plaje minunate, ce pornesc din punctul în care padurile de pin se termina si sunt ideale pentru înot si plaje. Plaja din Metamorfosi este o plaja larga de nisip, curata, înconjurata de un mediu natural cu fauna si flora sa originala.

Ca urmare a frumusetii naturale din jurul acesteia, plaja Metamorfosi ofera subiecte extraordinare pentru concursuri foto si de pictura.

În timpul verii, numeroase hoteluri, camere de inchiriat, restaurante, magazine de arta populara si de suveniruri isi ofera serviciile numerosilor turisti.
În plus, vizitatorii se pot distra în diversele baruri, discoteci si cafenele. Pe plaja veti gasi mai multe posibilitati de distractie: sporturi de apa, hidrobicicletele, windsurfing, canoe, etc.

Galerie poze: