Nisipurile De Aur

Numele statiunii Nisipurile de Aur provine dintr-o veche legenda a locului care spune ca in urma cu foarte multi ani ,niste pirati au ingropat o mare comoara pe faleza Marii Negre la nord de orasul Varna,iar natura s-a razbunat pe pirati transformind aurul intr-un nisip splendid.
Statiunea Nisipurile de Aur este situata la 17 km nord de orasul Varna. Datorita frumusetii naturii,clima propice,nisipul fin si auriu si izvoarele termale -statiunea Nisipurile de Aur este socotita perla litoralului bulgaresc.
Faleza este intinsa, in unele locuri depaseste 100 metri latime,si o sa va uimeasca cu nisipul fin si auriu.
Apa marii este limpede si linistita raminind calda chiar si in timpul noptii, iar sezonul estival la Nisipurile de Aur este deschis din luna mai pina in luna octombrie.
Hotelurile din statiunea Nisipurile de Aur sunt noi si va ofera o gama foarte larga de servicii si facilitati. Echipamente moderne de comunicatii ,televiziune prin satelit, comfortul si toate serviciile de care ati avea nevoie in timpul sejurului, fac parte din stilul si caldura cu care veti fi intampinati la toate hotelurile din Nisipurile de Aur. La toate acestea se adauga numeroasele sali de conferinte,centre sportive,terenuri de tenis,sali de fitness, saune, centre comerciale, restaurante cu terase splendide, cofetarii cu priveliste spre mare.

 

 

Galerie poze: