Kamari

Statiunea Kamari a fost reconstruita complet dupa cutremurul din 1956  si a devenit cel mai important punct al insulei dupa declinul orasului Akrotiri in antichitate. Statiunea este punct de atractie pentru turisti fiind situata in partea sudica a insulei. Aceasta este deosebita pentru plajele intinse si pentru vegetatia ce o inconjoara. In centru se gasesc restaurante, taverne, baruri si magazine pentru toate gusturile si orice buget.
Kamari este adapostit in spatele vulcanului. Mesa Vouno este localizat la 10 minute de aeroport, in partea de sud est a insulei. Un sat traditional care s-a transformat intr-una dintre cele mai renumite statiuni ale insulei. Aici se gasesc baruri, restaurante, taverne grecesti, cluburi si magazine, toate menite sa facã din Kamari locul ideal pentru petrecerea vacantelor. Statiunea ofera multiple posibilitati pentru practicarea sporturilor de apa.
Climatul este de tip mediteranean, cu veri insorite si uscate si cu ierni blande si ploiase. In perioada estivala, temperaturile sunt intre 17°C si 29°C.

Galerie poze: