Belek

O adevarata priveliste paradisiaca pentru turisti pe teritoriul Mediteranean, imprejmuita de o padure de pini. Situat la 30 de km de Antalya, Belek este o destinatie de vacanta neobisnuita in care amestecul intre vestigiile istorice, plajele insorite, peisajul montan din vecinatate, excelentele terenuri de golf impreuna cu climatul sanatos al zonei fac ca orasul sa fie foarte atractiv pentru toate categoriile de turisti.

Cu frumusetea sa naturala, Belek a fost descoperita in anul 1984 ca regiune turistica si a fost declarata ca ‘Centrul Turistic Belek’, devenind pana la urma ceea ce este astazi, paradisul pamantului, multumita colaborarii dintre Asociatia Investitorilor Turistici Belek si Ministerul Turismului.

Recent a fost aleasa de Ministerul Turismului sa fie un model in turismul Turciei, nu doar pentru turistul de azi, ci si pentru turistii din generatiile viitoare.

Regiunea are 36 de hoteluri cu 5 stele, case de vacanta de prima-clasa, si 6 terenuri de golf. Toate utilitatile au fost proiectate ca fiind de prima-clasa, promovand o atmosfera familiala ideala, si cu o deosebita atentie pentru asigurarea unor servicii la un nivel inalt si de cea mai buna calitate.

Teren de tenis cu toate serviciile, piscine atat pentru adulti cat si pentru copii cu terenuri de joaca, saloane cosmetice si sali de fitness dotate cu echipamente modern, centre medicale.

Hotelurile din Belek se pot mandri ca pot da o noua fata turismului in intreaga Turcie.

Belek este o statiune situata intr-un cadru natural feeric, scaldata de razele soarelui 300 de zile pe an. Fiind o destinatie din ce in ce mai cautata pentru plajele sale nisipoase, hotelurile de lux si terenurile de golf, Belek are de oferit o atmosfera minunata pentru petrecerea unui concediu relaxant, cu bai de soare si inot.

Belek este una dintre cele mai noi statiuni cu plaje lungi, sate de vacanta, hoteluri moderne, paduri, terenuri de golf. Este locul ideal pentru vacantele de relaxare dar si pentru cele active.

Principala atractie o reprezinta cele 6 superbe terenuri de golf, statiunea fiind special destinata iubitorilor acestui sport. Pe langa golf aveti posibilitatea practicarii altor diferite sporturi cum ar fi surfing, schi nautic, rafting, sailing, alpinism montan, vanatoare sau a petrecerii unei vacante relaxante pe plajele intinse cu ape limpezi si linistite.

Cluburile de 5 stele de un lux deosebit si in regim de ‘ultra all inclusive’ va ofera posibilitatea petrecerii unei vacante moderne in acest paradis al nisipului si al marii.

Galerie poze: