Catalog hoteluri


Hotelul este situat in statiunea Costa Adeje, la aproximativ 600 m fata de Plaja Fanabe, la 20 Km de aeroportul Tenerife Sud ( Reina Sofia) si la 30 km de Parcul National Teide. In apropierea hotelului se afla numeroase restaurante si magazine.

Este un hotel renovat complet deschis in 2009 ( ex RIU Costa Adeje). Hotelul dispune de 176 de apartamente cu capacitate maxima de cazare pentru 3 adulti + 1 infant sau 2 adulti + 2 copil + 1 infant; 188 de ... [citeste mai mult]

Locatie recomandata pentru:

CouplesFamilyFriends Getaway

Hotel Jardin Tropical     

Recomandat de agentie
Hotelul este situat in centrul statiunii Costa Adeje, pe prima linie la ocean, la aprox 30 minute distanta fata  de aeroport. 
Facilitati hotel: Restaurantul Las Rocas situat langa piscina, intr-o superba gradita tropicala, restaurantul Las Mimosas, restaurantul Las Cuevas cu meniu a la carte, care ofera un meniu pe baza de legume proaspete, peste si carne.
Hotelul dispune de 8 terenuri de golf: Golf del Sur, Los Palos, Amarilla Golf, Las Americas, Real Club de Tenerife, Buenavista Golf, Tecina Golf, sala gimnastica, masaj, ... [citeste mai mult]

Locatie recomandata pentru:

CouplesFamily
Hotelul este situat in statiunea Costa Adeje, pe o colina care domina zona Playa del Duque, la 800m de plaja (Playa del Duque) si la 4 km  de Playa de las Americas. Zona comerciala se afla la 200 m de hotel, centrul statiunii – la 300 m, iar aeroportul international Reina Sofia (Tenerife Sud) la 17 km. Hotelul ofera o panorama exceptionala asupra intregii zone Costa Adeje.

Facilitati camere: 300 de camere distribuite in 2 cladiri construite pe 4 etaje, dintre care 258 ... [citeste mai mult]

Locatie recomandata pentru:

CouplesFamilyFriends Getaway