Catalog hoteluri


Hotel Blue Dolphin     

Recomandat de agentie
Complexul hotelier Blue Dolphin este situat pe bratul Sithonia, in statiunea Metamorfosi.
Conceput pentru a oferi servicii de calitate si distractii, amplasat intr-un loc idilic, hotelul ofera oaspetilor sai posibilitati multiple de petrecere a timpului: aveti la dispozitie echipamente pentru scuba diving, muzica live, animatie din partea hotelului, gimnastica in apa, activitati zilnice si sporturi precum: tenis de masa, darts, boccia, tennis, fotbal, baschet, badminton, aerobic, stretching si sirtaki.

Hotelul ofera, de asemenea: curatenie zilnica, linie telefonice directa, casa de valori, aer conditionat ... [citeste mai mult]

Locatie recomandata pentru:

FamilyFriends Getaway
Hotelul Village Mare este pozitionat in cea mai frumoasa peninsula din Halkidiki, Sithonia. Se gaseste la o distanta de 1,5 km fata de centrul orasului Metamorfosi si la doar 50 m fata de plaja.

Facilitati hotel: Restaurantul hotelului este cu specific grecesc. Hotelul dispune de bar atat la interior cat si la piscina. Alte facilitati  de care hotelul dispune sunt: mini market, parcare gratuita si posibilitatea de a inchiria masina, motocicleta, 2 piscine la exterior, piscina separata pentru copii.

Facilitati camere: Toate camerele ... [citeste mai mult]

Locatie recomandata pentru:

CouplesFamilyFriends Getaway