Hotel Ferdinand

Hotel Ferdinand     

Recomandat de agentie

Hotel Ferdinand din Baile Herculane "este un mic colt de rai din Baile Herculane in care confortul, eleganta si buna dispozitie si-au dat mana".
 •conditii de cazare de calitate, constând în 5 apartamente si 45 camere duble
 •restaurant cu o varietate impresionant? de preparate culinare românesti
 •restaurant – gradina, locul ideal pentru a te relaxa si a te bucura de natura
 •baza de tratament, spa si piscina
 •sala de fitness
 •sala de conferinta & evenimente
 •miniclub pentru copii

Baza de tratament a Hotelului Ferdinand, deschisa inclusiv sambata si duminica, ofera turistilor atat proceduri medicale cat si proceduri de spa ce va ajuta sa inlaturati stresul, sa va recapatati energia si redescoperi frumusetea.

La Baile Herculane, principalul factor terapeutic, alaturi de aerul cu o puternica ionizare negativa, il reprezinta izvoarele termale cu ape termo-sulfuroase si cloruro-sodice, recomandate atat in tratamentul afectiunilor reumatismale severe cat si in profilaxia anumitor boli.
Baza de tratament a Hotelului Ferdinand este deschisa inclusiv sambata si duminica.


Facilitati:

BarAccesibil persoanelor cu deficienteCamere cu aer conditionatAlte pachete disponibileCafeneaCamere cu frigiderCamere cu plasma-lcd tvCamere cu telefonCamere de nefumatoriCentru de fitnessCity-hotelSpatiu de joaca pentru copiiJacuzziMinibar in camereHotel cu parcarePiscina exterioaraPiscina interioaraRoomserviceSalon de frumuseteSaunaServicii pentru conferinteServiciu de desteptareSpaTeleviziune prin cabluTratamente fizioterapie masajZone de nefumatori

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

BusinessCouplesFamilyFriends GetawaySolo Traveler

Oferte pentru aceasta locatie:

Adauga opinie hotel