Hotel Europa

Hotel Europa     

Recomandat de agentie

 

Statiunea Eforie Nord este recunoscuta pentru proprietatile terapeutice ale namolului sapropelic din Lacul Techirghiol. Hotelul Europa este excelent localizat, între Lacul Techirghiol si Marea Neagra. Centrul de san?tate „Ana Aslan Health Spa” din incinta hotelului Europa efectueaza analize personalizate si recomanda tratamente adecvate pentru fiecare pacient.

Locaaia noastra are ceva de oferit întregii familii, copiii putându-se juca la „Kid's Club”. Hotelul Europa dispune de 221 camere, dintre care 11 apartamente, toate cu balcon si cu vedere spre mare. Receptia hotelului Europa este disponibila 24 de ore din 24, iar personalul bine pregatit vorbeste fluent engleza, franceza, germana ?i rusa. Centrul de Conferinte poate gazdui pâna la 600 de persoane.

 

Facilitati:

RestaurantAccesibil persoanelor cu deficienteCamere cu aer conditionatAlte pachete disponibileAmplasare pe plajaCamere cu cada si dusCamere cu frigiderCamere de nefumatoriSpatiu de joaca pentru copiiJacuzziMagazinMinibar in camereHotel cu parcarePiscina exterioaraSaunaSpaTeleviziune prin cabluTratamente balneo-baiTratamente fizioterapie masajUscator de par in camereZone de nefumatoriDiverse activitati

Galerie poze:

Locatie recomandata pentru:

BusinessCouplesFamilyFriends GetawaySolo Traveler

Oferte pentru aceasta locatie:

Adauga opinie hotel